Underbart väder!

Sitter just nu och kollar på film ( som vanligt! ) haha.
När jag vaknade imorse gick jag direkt till stallet. Red ut attic en runda först, sen red jag lite i paddocken. Red dock inte i paddocken så länge, men red över två bommar, övade att så att jag hela tiden hade jämn galopp och kom rätt till bommarna. Han var fin så red inte så länge. Mockade, fixa med mat och vatten till hästarna sen. Har också hunnit med att springa en runda, vädret är ju underbart!! Nu ska jag snart till stallet och fixa med nästa häst. Ska rida den nya hästen! Vill ni ha lite bilder ?


When men stop being assholes I'll stop being a bitch

Sitter just nu och lyssnat på musik och ska snart starta en film.

Red den nya hästen idag. Bara skritt och trav, allt gick bra och han är snäll. Mockade Och fixa i stallet. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag, bara kollat på film. Har varit trött hela dagen ;) haha.


Underbar dag!!

Godmorgon! Har nästan precis vaknat, jätte skönt att få sova länge idag.
Dagen igår var helt underbar!! Bästa dagen på jätte länge.
Börjar med att jag fick gå upp tidigt, haha. Vid 10 tiden åkte jag till kyrkan och klockan 11 konfirmerade jag mig och vid 12 halv 1 var jag hemma igen. Släkt och vänner var här. öppnade fina paket som jag fick, åt och pratade med alla. Vid 7 tiden kom lite andra vänner till mig. Hade en galen rolig kväll med massa skratt och underbara vänner! Somnade vid 3 tiden igår, och nu är jag jätte trött. Ska gå till stallet nu sen bara kolla på film eller träffa vänner ikväll.
Bilder på vad jag fick kommer ikväll eller imorgon. Puss


.

Uppdaterar mer imorgon!!


KONFIRMATION


Städar

Nu har jag städat lite, varit i stallet, ridit attic, mockat och fixat i stallet. Ska fortsätta städa snart, har inte så jätte mycket kvar så är nog snart klar.


Dagens outfit


Ny häst!!

Min nya häst.


Äntligen fredag!!!!

Äntligen fredag! Skolan idag har faktiskt varit rätt bra. Slutade tidigt och haft rätt okej lektioner. Efter skolan träffade jag några killkompisar, nu är jag hemma och ska städa. Inte så kul. Ska fixa stallet sen och ikväll kanske jag träffar några vänner.


Onsdag

Tråkig rubrik, jag vet! Men kom inte på något annat.

Blir ett kort tråkigt inlägg idag. Eller ett likadant inlägg som alla andra dagarna!
Skolan idag var ju som vanligt, dryg och tråkig. Efter skolan var det konfirmation. Sista gången var det idag. Jag kommer sakna det lite, eller rätt mycket. Fast det har varit lite drygt ibland har vi haft otroligt kul!! Sen åkte jag till stan med min mamma & syster. Handlade det sista inför konfirmationsdagen. Så nu är kläder, skor och allt fixat! Var i stallet när vi kom hem, attic fick vila idag. nu ska jag sova, ska försöka uppdatera lite mer imorgon. Puss


Godnatt

Nu ska jag sova! Nej inte riktigt än men snart, skolan är så jobbig och den gör mig riktigt trött med alla prov, läxor och dryga lektioner. Tur man har underbara hästar som gör mig glad ;)
Red attic innan och det gick väl lite sådär, han var jätte pigg men det gick rätt bra ändå, eller lite sådär. Har mockat, fixat i stallet och pluggat. Har pluggat jätte mycket och nu har jag ont i huvudet, så jag ska starta en film och bara ta det lugnt sen sova. Ja, jag kollar nästan alltid på film, tror ni har förstått det eftersom i ungefär alla inlägg skriver jag - nu ska jag kolla på film. Hehe! Puss


24 April 2012

Igår kväll kollade jag på när min syster sjöng på en konsert, riktigt bra var den!!

Har varit hemma snart i en timme. Efter skolan träffade jag några vänner sen åkte jag hem. Ska snart ut i stallet, det ska fixas och attic ska ridas. Sen kanske jag skulle träffa några vänner eller så får jag plugga. Trodde att jag inte hade några läxor men jo, det hade jag!


Pluggar

Sitter just nu och pluggar, Jätte kul! Ville bara stänga av min mobil idag när det ringde, var jätte trött och ville bara fortsätta att sova. Skolan var lite dryg i början men efter lunch så tittade alla tjejer i min klass på film och åt popcorn, så vi hoppade över de två sista lektionerna, nice! När vi hade slutat så var bussen sen, så jag kom hem senare. När jag kom hem satte jag mig direkt och pluggade. Sen helt plötsligt så ringde det på dörren och då var Fanny, Tristan och Simon och hälsade på mig. Alltid lika roligt när vännerna kommer!
Kommer nog inte uppdatera mer idag då jag har jätte mycket läxa, kanske kommer ett inlägg innan jag går och lägger mig.


Ridsport

Har nästan precis kommit hem efter en dag på tävling med mycket regn! Var med min tränare och hjälpte henne idag på tävling. Har vart jätte roligt, dock har vädret inte vart så bra. Regnat nästan hela tiden. Just nu kollar jag på ridsport på TV. Ska sen gå ut och Rida attic och fixa stallet.


Lördag

Har inte haft tid att blogga, så därav lite uppdatering.
Igår var det fredag! Alltid lika roligt med fredagar!! Först skolan och den var som alla andra fredagar. Efter skolan red jag attic! super fin vad han. Red över bommar och tränade på att jag ska försöka komma med lugn galopp och komma rätt. Det gick jätte bra och kom rätt nästan alla gånger. När stallet var klart åkte jag till Fanny där Sandra också var. Super mysig kväll.
Idag gick jag upp vid 8 tiden. Skulle till Danmark med konfirmationen. Gick först och kollade lite i affärer sen åkte vi till bakken. Underbar dag men underbara vänner, skrattat och haft kul hela tiden! Nu kollar jag på tv och ska snart gå och lägga mig. Bilder från dagen kommer en annan dag!


Stallet

Har alltid lika svårt att komma på rubrik och hur man ska börja inlägget. Jag tycker det är så tråkigt att alltid skriva hej, hejsan, tjena och ja vidare! Jag vet att jag själv gör det i nästan alla mina inlägg men annars vet jag inte hur jag ska börja.

Gick länge i skolan idag, och dagen började lite sådär! Det blev bättre i slutet. Kom hem och då tog jag in hästarna. Ska bara ut och gå med attic idag.
Puss


Videoblogg ??

Om det blir en frågestund och jag får många kommentarer så kommer jag svara på några av frågorna i en videoblogg. Så om ni vill ha en frågestund och videoblogg så kommentera!!


Onsdag

Träningen idag gick rätt så bra. Attic var jätte duktig, jag var dock inte lika duktig. Jag har lite svårt att se hur många galoppsprång det är mellan hinder och till hinder och idag gick det verkligen inte bra. Kom fel till nästan varje hinder. Alla fel var mitt eget fel!! Attic var super fin och låg rätt de flesta gångerna. Om jag bara hade kunnat se avstånd så skulle det nog gått bättre. Så nu ska jag träna på det. Absolut inte hoppa varje dag men ibland rida över bommar och känna att jag kommer med jämna galoppsprång hela tiden. Och försöka se hur många galoppsprång det är till bommen.
De två sista rundorna idag var super bra, då kom vi rätt på alla hinder! Attic, min prins <3


Träning!

Sitter i bilen påväg till träning med attic nu.
Slutade skolan tidigt idag vilket var skönt då vi inte hade en ända rolig lektion. Jo, vi hade idrott. Där orgenterade jag och Fanny, vi var inte så jätte pigga när vi kom tillbaka. Båda var trötta och hade ont i benen, men annars gick det jätte bra.
Vid halv 5 kom Fanny hem till mig. Hon och min syster hjälpte mig i stallet. Skönt att få hjälp i stallet, blir klar snabbare då ;) hihi!


FRÅGESTUND ??

Ska snart gå och lägga mig, men först ett litet inlägg!
Skolan var som alla andra tisdagar nästan. Har haft lite ont i huvudet men slutade skolan en timme tidigare idag då jag och några vänner skulle sjunga. Så det var rätt chill. Var jätte trött och hade fortfarande ont i huvudet när jag kom hem. Fixade stallet först, sen red jag attic lite. Han var verkligen super fin idag. Han var lugn och fin! När jag kom in från stallet satte jag mig och plugga. Hade dock inte så mycket läxa så blev klar rätt snabbt.

Jätte roliga inlägg blev det ju idag! Nej, detta är det första inlägget jag har gjort idag, och det var inte speciellt roligt!
Hr faktiskt funderat på att ha en frågestund, hade det varit roligt ? Kommentera vad ni tycker så ser vi hur jag gör.


For every minute you're angry, you lose sixty seconds of happiness


Måndag

Hejsan! Kände att det var ett tag sedan jag uppdaterade, nej men några dagar. Tänkte göra ett snabbt inlägg innan jag startar en film.

Fredag: först skola, och det var som alla andra fredagar typ! Efter skolan red jag attic, han kändes jätte fin! När jag hade ridit och jag var klar i stallet åkte jag och hoppade en Storhäst, gick faktiskt jätte bra det också.

Lördag: vaknade vid 8 tiden och kunde inte somna om. Så jag gick upp, vid 10-11 tiden åkte jag och kollade på Tobbe Larsson showen. Var funktionär och sen kollade jag på showen också. Tyckte den var super bra! På kvällen åkte jag till några kompisar.

Söndag: Kollade på film och fixa stallet. Attic var lite pigg men ändå fin. Åkte och träffade några vänner med min syster , sen gick jag på gudstjänst.
Idag har varit en lugn dag. Åkte till några vänner och kom hem för en stund sen. Så nu ska jag starta en film och sen sova. Gör ett lite roligare inlägg imorgon då detta inlägget inte blev så jätte roligt! Puss

 


Torsdag

Har slutat skolan, är hemma och har precis ätit. Ska börja plugga snart sen gå till stallet.

Igår var jag först i skolan, konfirmationen och sen åkte jag och tränade. Attic var jätte duktig. Hoppade 3 hinder och det kändes jätte bra. Han var lite spänd i början men sen i slutet hoppade han jätte bra. Övade mycket på att han inte fick springa jätte snabbt fram till hindret utan hålla samma galopp hela tiden.
Efter träningen pluggade jag till ett prov jag skulle ha idag. Gick dock inte så bra att plugga då jag inte mådde bra!
Så nu ska jag vara duktig och sätta igång musik och sen plugga!


Tisdag

Sitter just nu och pluggar, eller nej det gör jag inte. Har böckerna framför mig men mobilen var mycket mer intressant än att sitta och läsa i en bok. Så jag valde att låta böckerna ligga kvar på bordet och sätta mig med mobilen istället, jag tyckte det var bra!

Attic var jätte fin idag. Övade på att öka galoppen och minska galoppen. Gjorde också jätte många övningar i traven och det gick bra. Skritt och trav har han blivit jätte fin i nu, lite pigg ibland ;) galoppen börjar han också bli lugnare i nu :)
Sen Mockade jag, fixa mat, vatten och sen gick jag en runda med blacky.

Nej jag borde bog börja plugga om jag inte ska sitta uppe hela natten, det vill jag verkligen inte för jag är jätte trött och vill bara gå och lägga mig, så nu ska jag börja plugga lite sen gå och sova. Kommer nog ett inlägg innan jag går och lägger mig.


Vad var det i påsen ?

I påsen var det konfirmations klänningar till mig. Tre stycken till och med. Men ska bara behålla en eller två! Så nu är det också fixat ;)


Skolan....

Skolan idag var okej. Men det var inte okej att gå upp tidigt imorse. Jag ville bara skita i att gå upp när alarmet ringde, var inte alla pigg på skolan. Och det blev inte direkt bättre eftersom vi gick länge. Det som var bra var att vi fick titta på film sista lektionen då vår hemkunskapslärare inte var där.
Nu har jag ätit lite och ska snart gå till stallet. Ska rida attic, mocka, fixa mat och vatten. När Stallet är klart blir det plugg. Exakt lika tråkigt som skolan. Ska försöka hinna blogga också, så vi hörs!

Min söta lilla hund <3


Skola imorgon!

Jag är inte alls taggad på det. Lov en vecka till ? JA TACK!!


Måndag

Vaknade vid 8 tiden idag och kunde inte somna om. Vid 10 tiden åkte jag till Sandra och sen åkte vi på gudstjänst. Nu är jag hemma igen och ska snart gå ut i stallet.

Igår blev det inte många inlägg. Det blev inga alls! Men jag hade verkligen inte tid.
Gick upp vid 5, var jätte trött men det gick bra ändå. Halv 7 satt jag i en bil påväg till tävling. Själv tävlade jag inte, jag hjälpte min tränare då Hon hade 9 hästar med sig så det blev en hel del saker att göra. Kom hem vid 7 tiden och då fixade jag stallet. Red attic, Mockade, fixa mat och vatten. Spelade lite fotboll med min syster och sen när vi kom in startade vi en film och jag somnade. Så jag hade inte tid att göra inlägg. Men dagen var variefall super bra, och det gick jätte bra på tävlingen. Underbar dag, fick hålla på med hästar från morgon till kväll <3
Nu ska jag gå till stallet. Puss


Glad påsk!!


Vad tror ni det är i påsen ?


GE MIG SOMMAR!!

Gick upp vid halv 10 tiden idag och kollade ut genom fönstret och det snöade ? Det är april och det snöar! Nu snöar det ännu med. GE MIG SOMMAR NU!!!!
Nu ska jag gå ut och ta in mina hästar. Tycker så synd om dem om de ska stå ute i detta tråkiga vädret!
Ska rida attic ett lite lugnare pass senare. Vi hörs under dagen.

Min förra häst. Underbara flisan <3


FREDAG!!

Idag har jag varit på träningstävling med attic. Gick sådär, men är ändå nöjd! Första klassen stannade vi tre gånger. Men han var ändå jätte fin och det kändes bra. Andra klassen gick lite sådär. Vi stannade lite överallt kändes det som, haha! Nej men stannade några gånger. Men är ändå nöjd. Har också varit en runda hos farmor och farfar.
Igår hade jag en underbar dag med min syster med massa skratt!! Började dagen med att sola lite. Vi tog också massa bilder och gjorde super god fruktsallad!


Bloglovin

Har fått en del kommentarer om bloglovin byte. Jag gör det jätte gärna!


I WILL ALWAYS LOVE YOU <3


Hej!

Har inte alls haft någon blogglust, så det är därför jag inte har uppdaterat!

I måndags hände inte så mycket. Var i stallet. Attic var fin, lite pigg ;) red ut en runda och då blev han lite piggare. Igår red jag på morgonen sen åkte jag till mormor och morfar. Idag har det inte heller hänt så mycket. Har städat lite, fixat i stallet och varit och tränat med attic. Träningen gick rätt så bra. Är rätt så nöjd! :)


Dåligt väder

Var precis ute och red och när jag skulle börja trava så började det regna JÄTTE mycket! Så jag gick in igen. Hoppas vädret blir bättre snart så jag kan gå ut och rida!!

 


Söndag

Har precis kommit hem efter att ha varit på gudstjänst. Så nu ska jag gå ut i stallet. Attic ska ridas i paddocken idag och om jag hinner ska jag fortsätta att städa i sadelkammaren, annars får det bli en annan dag under lovet.
Kommer uppdatera mer under dagen! Puss.


RSS 2.0