Grattis attic <3

Idag fyller Attic år! Grattis Attic <3
Han fick också många morötter, knäckebröd och hästarna fick gå i den stora gräshagen.

image description
image description
image description
image description

Dagens outfit!


Tisdag

Fick låna pappas data när jag skulle plugga, så tänkte att jag kunde göra ett inlägg nu.

Slutade sent idag, och lektionerna har varit så dryga idag och vi slutade sent. När jag kom hem så fick jag börja plugga direkt. Men nu tog jag en liten paus. 
har bara några inlämingar som jag ska lämna in och ett prov kvar. skönt! Är jätte trött på skolan just nu och vill bara ha sommarlov ( skriver att jag längtar till sommarlovet i varje inlägg. Men jag längtar jätte mycket!! )

Ska försöka komma på något bra att skriva om nu när jag använder pappas data. Så ikväll kommer det nog lite roligare inlägg, eller hoppas de blir lite roligare.

Nu ska jag fortsätta att plugga så jag blir klar någon gång!!
Puss


Måndag

Har pluggat hela kvällen och pluggade nästan hela kvällen igår. Trodde jag hade prov idag med det var imorgon.

Idag efter skolan åkte jag med min pappa & syster och handla. Fick ett par nya löparbyxor av pappa. Tack pappa <3
När jag kom hem så sprang jag och min syster en runda och sen hade vi ett litet styrkepass.
Sen har har jag bara pluggat, och ska fortsätta plugga lite till sen gå och lägga mig! Puss


Underbar kväll!

Kvällen igår blev Underbar. Åkte till Mr X och träffade lite annat folk där också! Super rolig kväll!!

Hade tänkt sola nu men det började regna så jag får börja plugga istället. Tror det är hög tid att göra det om jag ska klara provet imorgon.

Denna veckan kommer inte uppdateringen vara så bra men ska försöka göra inlägg lite då och då från min iPhone. Men som sagt så tycker jag inte att det är så roligt att bara ha mobil inlägg, eller vad tycker ni ?
Men eftersom min data inte vill fungera och jag inte har brytt mig om att fråga någon som kan fixa den då jag inte har behövt den. Men nu behöver jag min data igen!! Vi får när den vill fungera igen.




Badat i poolen!

Har badat i poolen idag!!!! Första gången detta året.
Först var det jätte fint väder, men sen när jag skulle bada började regna. Men jag badade ändå.
Har spelat fotboll med min syster, jobbat lite och så skulle jag måla stallet. Men jag fick jätte ont i huvudet så jag gick in och startade en film. Har fortfarande ont i huvudet, så jag får måla stallet en annan dag.

Ikväll åker jag kanske till Mr X ( det visste ni inte ;)
Puss


Grattis blacky <3

Idag fyller blacky år! Grattis blacky <3
Han fick många morötter, knäckebröd och fick gå lite i den stora gräshagen.


Du gör mig lycklig!

Idag var det min sista prao dag. Jag har ju bara varit där två dagar eftersom jag har varit sjuk så jag ville vara där längre. Har somsagt varit hos min tränare och praktiserat. Har varit i ett stall med massa hästar hela tiden, jätte roligt har det varit :) Kom hem vid fem tiden och då fixade jag hos mina hästar. Vädret är så fint när jag kom hem så jag gick ut och putsade mina saker.

Nu ska jag sätta mig och plugga, dock tror jag inte att jag kommer plugga, det är faktist fredag och jag känner verkligen inte för att plugga ( det gör jag inte annas heller ). Har prov på måndag så jag kommer få plugga nästan hela helgen :( Men snart är det sommarlov och då behver jag inte plugga mer. Har två prov kvar och några inlämingar, ska bli så skönt att få sommarlov!!




Sandra <3

Tycker alla ska gå in och kolla på Sandras blogg! Hon skrev ett super gulligt inlägg om mig <3 du är grym!

http://sandradahlberg.webblogg.se

 


Kolla min systers blogg

Tycker alla ska gå in och kolla på min systers blogg! www.iidaniehoff.blogg.se


Sommarkänsla

Förra helgen öppnade vi vår pool! Har dock inte badat än eftersom jag blev förkyld. Men så fort jag blir frisk ska jag bada!!
Längtar tills alla underbara sommarkvällar när man badar när det är mörkt, så mysigt! Eller sitta på stranden vid solnedgång. Jag längtar sååååå mycket till sommarlovet.


Underbart väder!

Har varit hemma idag också men känner mig bättre. Har inte lika ont i halsen och inte lika förkyld. Jätte tråkigt att vara sjuk när jag ska praktisera och när det är fint väder!

Idag har jag inte gjort så mycket. Solat, lyssnat på musik och kollat lite på tv.
Nu ska jag fortsätta att kolla på tv sen kanske det kommer något inlägg till ikväll ;) ( detta blev ju ett roligt inlägg )

<3


Jag tror jag är kär

Uppdateringen blir tyvärr inte bättre. Har nästan aldrig tid att blogga, jo bara från mobilen men hur kul är det ? Själv tycker jag inte det är så roligt!

Denna veckan är jag och praktiserar hos min tränare. Men tyvärr så har jag fått ont i halsen och blivit förkyld så har bara varit hos henne en dag :( men det var super kul när jag var där!!

Vädret är helt underbart och det känns verkligen som sommar nu! Snart är det sommarlov och jag längtar riktigt mycket. Ska bli så skönt att inte ha några läxor och sitta på dryga lektioner.

Så fort jag får tid ska jag börja blogga mer och från datan. Så då kommer det lite längre inlägg ( hoppas roligare inlägg också! ) och kanske en videoblogg, vem vet ? ;)
Puss!


Börjar bli sjuk!!

Tror jag börjar bli sjuk, eller nej jag är sjuk. Är förkyld och har ont i halsen :(

Har inte varit så duktig på att uppdatera ( som vanligt ). Har träffat lite vänner, städat och målat lite!

Idag har jag solat nästan hela dagen. Åkte till mormor & morfar, sen handlade jag och min syster glass och gick till stranden.
Jag och min syster tog jätte många bilder när vi var på stranden, men bilderna får ni se en annan dag ;)
Nu ska jag starta en film och bara ta det lugnt så jag blir frisk!!!!


Godmorgon!

Kvällen igår var helt okej. Träffade somsagt några kompisar. Vet inte vad klockan var när jag kom hem men gick och la mig direkt.
Nu ska jag gå till stallet sen får vi se vad som händer.


Om jag ler är det för jag tänker på dig


Onsdag

Har inte haft tid att uppdatera då jag har haft jätte mycket i skolan. Massa inlämningar och prov. Men nu är det långhelg och inte så långt kvar tills sommarlovet börjar.

Igår var vi och orienterade. Det gick rätt så bra faktiskt. Sprang lite mer än 5 kilometer. Förra året sprang vi 3 kilometer och det tog ungefär 5 timmar, jag, Sandra & Fanny kom in sist av alla. Och det gjorde inte i år. Kom in mycket snabbare i år, så det var bra.
Jag lyckades skada mitt ben och min fot igår också, som tur var det efter vi hade sprungit, har fortfarande ont men det går säkert över snart ;)
Var hemma i ungefär två timmar sen kom Fanny, vi fixade stallet sen åkte vi vidare och träffade några vänner. Underbar kväll! Jag lyckades också trilla av en gunga, haha!

Idag så har det inte hänt så mycket, har haft elevens val nästan hela dagen idag också. Ska fixa stallet nu sen träffa några vänner.

Längtar till sommaren & sommarlov <3


Måndag

Vet inte vad jag ska skriva om så jag gör bara ett inlägg om hur dagen har varit ( som vanligt ;)

Hade två lektioner i skolan idag, resten hade vi elevens val och dör gjorde jag inte så mycket mer än ett prov. Så skolan har faktiskt varit rätt bra idag! Har ingen läxa, men pluggade lite ändå. Har en del saker som ska lämnas in och sen två prov.
Ha det bra!!


Bjuder på lite musik





Hej igen!

Somsagt kommer inte uppdateringen att vara så bra nu ett tag ( den var inte så bra innan heller ;)
Jag vill jätte gärna blogga men vet verkligen inte vad jag ska blogga om! Det är ju inte så roligt att alltid bara läsa vad jag har gjort under dagen, eller ?

Sitter just nu och äter glass & tittar på ishockey! Vi hörs!!


Nytt!

Förra helgen var jag och handlade en gouge till attic.
Hade tänkt rida med den idag!

Bild tagen från Google!!


Vill ni att jag ska ha en frågestund ?

Nu ska jag snart gå till stallet. Har pluggat hela dagen! haha, nej inte riktigt. Har städat nästan hela dagen och pluggat lite nu.

Vill ni att jag ska ha en frågestund ?
Jag vet verkligen inte vad jag ska blogga om och det blir bara så tråkiga inlägg då!


Ny header!

Tycker att det börjar bli dags att göra en ny header. Får göra det så fort min data fungerar igen. Kanske lånar jag min systers data istället, vi får se  ;)


Där jag hänger min hatt!


HEJSAN

Uppdateringen har vart dålig på grund av olika anledningar!! Kommer uppdatera lite då och då ett tag, sen kommer det bli som vanligt igen.

Attic är super fin och allt känns jätte bra. Har hoppat lite och han är super duktig. Det går bara bättre och bättre med honom.

Har också varit med några vänner och tittat på fotboll. Jag har spelat fotboll när jag var lite mindre och saknar det lite faktiskt, eller rätt så mycket! ;) fast hästarna är bättre!! :D

Nu ska jag fortsätta kolla på tv, kommer nog ett inlägg imorgon.


Godnatt!

Nu har jag pluggat hela kvällen. Kan inte riktigt allt men nästan.

Jag har bloggtorka !! Vad vill ni läsa om ? Ska jag göra åsiktsinlägg ( kommentera om vad då ) eller frågestund ? Eller något annat ;) funderar faktiskt på att köra en frågestund, har gjort det ett tag! Vill ni det ?
Vi hörs imorgon för nu ska jag sova, puss!


Torsdag

Kommer aldrig på någon bra rubrik!!

Igår hann jag inte uppdatera. Pluggade hela kvällen! Hade två prov idag och har ett imorgon. Haha, nej jag pluggade kanske inte hela kvällen, var och tränade med attic också, men när jag inte var i stallet pluggade jag ;)
Träningen med attic gick super bra! Har ju tränar mycket på att komma i jämn galopp och hitta rätt avstånd till hinder, och vi kom rätt nästan varje gång.
Idag har jag gjort två prov och gick läge i skolan, inte så roligt. Men det gick rätt bra ändå. Stallet är fixat, hästarna får vila idag, och har redan mockat. Så nu ska jag plugga, har matteprov imorgon så får väl plugga lite. Sen ska jag sova, har jätte ont i mitt huvud. Kanske gör ett litet inlägg innan jag går och lägger mig.


Du är det finaste jag vet <3


I'm not telling you it's going to be easy. I'm telling you that it's going to be worth it

Satte mig inte och pluggade, jag sprang istället en runda med min syster. Så får väl sätta mig och plugga nu istället. Hade dock tänkt att ta med boken och starta en film och sen sova. Helgen har varit underbar så behöver nog gå och lägga mig tidigt idag.


1 Maj

Stallet är klart och häst nummer 2 var exakt liks duktig som häst nummer 1. Hoppade den nya hästen lite också idag. Stannade en gång, eller nej man kan inte kalla det stanna. Det var mer att jag inte hade riktigt kontakt så smet han åt sidan. Sen när jag kom igen så hoppade han.
Nu ska jag sätta mig ner och plugga. Jätte kul med två prov denna veckan, jag älskar ju verkligen prov och läxor!


Stallet!

Nu har jag ridit klart häst nummer 1, attic. Hoppade en liten bana med honom, stannade en gång under hela ridpasset. Super nöjd!! Han hoppade jätte fint hela tiden och att han stannade var helt mitt eget fel!! Nu ska jag fixa häst nummer 2.

Flisan <3


GRATTIS SANDRA!!

Igår fyllde min fina vän Sandra år!
Grattis Sandra, hoppas du hade en super bra dag!! <3


Tisdag

Godmorgon! Haha, nej jag har varit vaken sedan klockan 9 ungefär. Inte alls kul att gå upp så tidigt! Ska plugga lite nu sen fixa stallet.

Red som sagt den nya hästen igår, det gick bra och han är jätte snäll.
Lite senare på kvällen åkte jag till några killkompisar. Hade det jätte roligt! Vet inte vad klockan var när jag åkte hem, men jag gick och la mig direkt när jag kom hem.

Nu måste jag börja plugga, vi hörs!


RSS 2.0