Super snabba silver Sara!

Sveriges första OS medalj tog Sara Algotsson Ostholt, OS-SILVER! Riktigt roligt att det var en ryttare som fick den första OS medaljen!!


Fina bilder

Några fina bilder som min fina syster har tagit!
www.iidaniehoff.blogg.se
www.iidaniehoff.blogg.se
www.iidaniehoff.blogg.se
www.iidaniehoff.blogg.se
 

Nytt


HEJSAN

Hejsan!
Har haft en liten bloggpaus!
Jag har varit i vår stuga med familjen och lite släktingar, träffat vänner, badat, solat, ridit och mycket mer.
För några dagar sedan var jag med min syster och några vänner och tittade på bio. Super trevligt!
Har köpt en hel del nya saker också ;) Bilder kommer senare. Jag ska också svara på frågestunden en dag.
 

Hejsan!

Har haft en liten bloggpaus.
Kommer snart börja uppdatera som vanligt igen. Ska också göra ny design och header snart!
 
Ni kan fortfarande ställa frågor till frågestunden, så svarar jag på dem snart!
Puss
 

HAHAHAHA


Tisdag

Jag kommer inte på någon bra rubrik och jag Vet inte hur jag ska börja detta inlägget. Det är så tråkigt att alltid skriva hej, hejsan, tjena osv!

 

Min syster väckte mig halv 10 idag. Var inte så pigg på att gå upp då. Men jag var duktig och gick upp ändå. Åt frukost och sen gick jag ut och målade i stallet. Nu ska jag snart gå till stallet igen och rida attic.

 

Igår red jag attic, Och först var det sol, när jag hade travat lite så öppnade sig himlen och det började regna jätte mycket. Sen när jag gick in så blev det sol igen. Var också ute på en PW med min syster igår.

 

Bilderna från Falsterbo kommer när dem kommer.

 

Jag har funderat på att ta en bloggpaus, med tanke på att det inte är så roligt att bara blogga från mobilen. Men om jag har tur får jag snart en ny data. Elle tag tror inte att jag får den innan skola börjar, men sen kommer jag kanske få en ny data! Och då kommer det bli bättre uppdatering och bättre inlägg, så håll ut!!


Godmorgon

Godmorgon eller godmiddag kanske ? Jag säger godmorgon för jag har precis vaknat. Halv två är klockan och jag ska äta frukost nu. Det var super skönt att få sova länge idag, jag gick faktiskt och la mig tidig igår.

Vädret är inte det bästa, det regnar jätte mycket och jag är fett trött på detta tråkiga vädret. Det är sommar och då vill jag ha sol.

Ska äta frukost nu, sen ska jag gå till stallet. Attic ska jag skritta och trava lite, och blacky blir det det vanliga med, gå en runda. Puss


Söndag

Förlåt för att uppdateringen är jätte dålig! Men det är jätte tråkigt att uppdatera från mobilen hela tiden. Man kan inte skriva långa inlägg ( man kan men det är jobbigt. ) men ska försöka uppdatera mer ändå. Igår åkte jag till en kompis, hade en super rolig kväll med några vänner. Och idag har jag inte gjort mycket mer än att titta på film. Eller har fixat stallet och skrittat attic en runda. Bilderna från Falsterbo lägger jag upp imorgon istället för jag ska snart gå och lägga mig. Imorgon ska jag försöka uppdatera mer, så vi hörs. Puss


FRÅGESTUND!!

NI GLÖMMER VÄL INTE FRÅGESTUNDEN?!?!
Vem vet, kanske svarar i ett videoinlägg ? 
 

Lördag

( Kommer alrdig på någon bra rubrik )
 
Godmiddag. Allt bra ? med mig är det super bra, lite trött bara!
Ska snart visa lite bilder från gårdagen, och lite bilder på vad jag köpte. 
 
Fixade stallet imorse, skrittade ut Attic och gick en runda med Blacky. 
Vill egentligen till Falsterbo idag också. Men får hoppa över det. 
 
Ikväll kanske jag träffar några vänner, har inte bestämnt än. 
Vi hörs under dagen! Puss
 
 

Ridsport

Har haft en super bra dag i Falsterbo! Tittade på alla klasser i hoppning, roligast var nations hoppningen där Sverige vann denna omgången!! Har lite bilder som jag lägger upp senare ( inte så jätte bra bilder för jag har tagit dem med mobilen ) Har fått med mig lite nya saker också. Köpte inte så mycket men lite blev det ;) ( lägger upp bilder imorgon på vad jag köpte ) Just nu sitter jag kollar jag på tv, det är ju ridsport! Sen ska jag nog starta en film och sen sova. Uppdateringen har inte varit så jätte bra idag, den blir bättre snart :) Nu ska jag fortsätta titta på ridsport, puss!


Stövlarna!

Stövlarna är sålda!!


Falsterbo horse show

Idag är jag på Falsterbo. Är det någon av er som ska dit/är här idag ? :) Angående stövlarna så har jag skickat ett mail, men om jag inte får svar inom två dagar så kommer de fortfarande vara tillsalu! Jag kommer skriva så fort jag vet om de fortfarande är tillsalu eller om dem är sålda!


FRÅGESTUND!!

Vi kör på en frågestund nu när jag har fått många nya läsare!
Svaren kommer nästa helg! ( Kanske tidigare )
 

Falsterbo Horse Show

Är det någon av er som ska till Falsterbo Horse show eller har varit där ?
Jag ska dit där nu i helgen.
 

Torsdag

Red Attic imorse och det gick super bra! har har blivit jätte fin nu efter att jag inte red honom på nästan två månader. Fixade också stallet efter för hovlagaren skulle komma. Har också hunnit med att vara hos frisören, dock så skulle inte jag klippa mig ;)
 
Roligt att jag ha fått så många nya läsare! Jag ska ju sälja mina Tretorn för de var försmå så jag mailade www.ponnysanning.com . Hoppas ni stannar kvar!
Tänkte köra en frågestund snart! Så ställ många frågor då ;)
 
Fick låna pappas data, och där har jag inga bilder. Så det blev en i arkivet!
 

Tretorn Falsterbo!

Hejsan! Har fått en del frågor om mina tretorn, Så tänkte svara nu! De kostar 1000 kr + frakt. Storlek 38 och normal höjd :)


Dagens outfit

Dagens outfit. Kameran var inte laddad så det blev två bilder från mobilen!


Onsdag

Hejsan! Har precis ätit glass, mums! Fixade stallet imorse, red också attic då. Skrittade och travade bara med tanke på att jag inte ridit honom så mycket. Blacky gick jag en runda med. Ska snart starta en film och sen ska jag fråga min syster om jag får låna hennes data, så kommer kanske ett bättre inlägg sen då detta inte blev så bra, haha. Vi hörs!


Ny design

Ska försöka fixa en ny design & header snart. Har haft den jag har nu ett tag och börjar bli lite trött på den nu. Vill ha en annan nu när det är sommar.


Godmorgon

Hejsan! Nu fungerar äntligen blogg.se appen igen, så nu kan jag uppdatera lite mer. I lördags var jag på konfirmation hos en kompis, och sen på kvällen träffade jag lite vänner och hade en galet rolig kväll. Vet inte vad klockan var när jag kom hem men jag gick och la mig direkt. I söndags sola & badade jag hela dagen. 28 grader i poolen!! Var också och tittade på en teater. Har näsan precis vaknat så ska gå och äta lite frukost sen fixa stallet. När stallet är klart ska jag gå in och starta en film ;) Vi hörs!


Allting börjar om


!

Nu fungerar blogg.se appen igen! Vilket betyder att uppdateringen kommer bli bättre igen! Dock så blir det fler mobil inlägg, men bättre än inget ;)


Fredag

Blev inte så mycket uppdatering igår som jag hade tänkt. Batteri på datan tog slut och jag hittade inte laddaren. 
Målade lite i stallet igår, gick med blacky, mockade och red Attic. Fixade också på mitt rum lite, satte upp nya tavlor och så. 
 
Har inte så mycket mer att skriva. Badade i poolen igår också, nästan 28 grader i poolen. Super skönt! 
Snar kommer Fanny, så kommer inte uppdatera mer idag. ( kanske gör tidsinställda ) 
puss. 
 
Har inga bilder på min systers data så får ta bilder från arkivet!
 
 

Godmorgon

Godmorgon. Har precis ätit frukost och ska snart gå till stallet. Ska gå en runda med Blacky och Attic ska jag skritta och trava lite. 
 
Igår var jag i stan, handlade dock inget. 
Jag var på dåligt humör och hade ingen blogglust. 
Har också varit hos frisören. Blev rätt så nöjd denna gången ( brukar inte bli nöjd när jag är hos frisören. ) Innan hade jag jätte långt hår, men sen var det en gång när jag skulle till frisören som jag ville klippa det kortare så jag gjorde det och jag ångrar mig jätte mycket nu! Vill ha tillbaka mitt långa hår igen. Ska aldrig mer klippa mitt hår kort. För jag ångrar mig riktigt mycket!!
 
 
Idag kommer det bli mycket uppdatering ( förhoppningsvis ) Ska fråga min syster om jag får låna hennes data idag. Så komentera om ni vill läsa om något speciellt, frågestund, se bilder. Bara att kommentera!
Vill också tacka alla som skriver jätte gulliga och snälla komentarer till mig, blir super glad! 
 

Dålig uppdatering

Hejsan! Blogg.se appen fungerar fortfarande inte och min data fungerar inte heller ( den har inte gjort det på ett bra tag ) därför är uppdateringen inte så bra. 
Nu fick jag låna min systers data så tänkte vara snäll och skiva ett inlägg. 
 
Jag har varit hos några kompisar och ridit lite hästar. Super kul! och jag har börjat rida på Attic lite igen. 
Annars har jag nästan bara solat, eller de dagarna då det är fint väder har jag solat och de dagar då det har regnat har jag tittat på film och städat lite. 
 
Igår solade jag, red Attic ( skritt och trav ), gick en runda med Blacky, sprang en runda och på kvällen tittade jag på film. 
 
Bilder på vad jag köpte i ullared kommer om några dagar!

RSS 2.0