Dagens outfit!

Kommer kanske bättre bilder sen ;)


Torsdag

Hejsan!
Gick länge i skolan idag men dagen gick ändå rätt så snabbt. Hade idrott sista lektionen och då blev jag yr och fick jätte ont i huvudet. Har fortfarande ont i huvudet men inte lika yr längre.
Började plugga nästan direkt när jag kom hem. Men nu har jag så ont i huvudet så jag får plugga mer senare. Ska fixa stallet idag också.
Vi hörs!


FÖR MIG ÄR DU LIVET <3


<3


Dagens outfit


Måndag

Sitter just nu och tittar på film och ska snart sova. Är jätte trött och mår inte så jätte bra!
Skolan var helt okej idag. ( längtar redan tills nästa lov!! )
Skulle egentligen fixa stallet och rida attic och sedan åka och titta på fotbollsmatch men gjorde aldrig det då jag hade ont i halsen och huvudet.
Så efter skolan pluggade jag lite sen har jag bara tittat på film.
Vi hörs!
Puss


Dagens vill ha!

Kingsland fleece!
Har två stycken. En sån som på bilden och en vit. Älskar verkligen dem!


26e augusti 2012

Är inne från stallet nu, red attic en runda och det gick bra! Red inte så länge för jag har jätte ont i huvudet och halsen. Mamma var snäll och mocka & fixa allt annat i stallet. Tack mamma <3
Nu ska jag starta några nya filmer sen gå och lägga mig.
Puss


Börjar bli sjuk....

Igår var jag somsagt hos Sandra på kvällen. Hade super roligt!
Red attic innan jag åkte dit. Han var pigg och gjorde glädjeskutt nästan hela tiden, min lilla prins. Kan inte låta bli att le när jag rider honom.

Idag när jag vaknade hade jag jätte ont i halsen.. Kul att bli sjuk efter att man gått en vecka i skolan. Och imorgon börjar vi med riktiga lektioner ( vi hade lektioner innan men gjorde nästan inget ) känns jätte bra att bli sjuk nu..
Så just nu tittar jag på film, vilket jag tänker göra resten av dagen också, eller nästan. Ska ut i stallet och sen fortsätta titta på filmer.


Dagens outfit

( bilden är från igår innan jag åkte till Sandra )


25e augusti 2012

Vaknade vid 6 tiden idag då jag hade glömt att stänga av mitt alarm. Och efter det kunde jag inte somna om. Så vid 9 tiden skulle jag gå upp för jag skulle jobbs lite. Och under tiden jag jobba så regnade nästan hela tiden. Var helt blöt när jag kom hem. Så jag tog en varm dusch och sen på med min one pice. Somnade på soffan när jag tittade på film och vaknade precis.
Nu ska jag gå till stallet. Attic ska ridas och stallet ska fixas. Sen ikväll ska jag till Sandra!

Igår var det sista dagen i skolan för denna veckan ( som jag har längtat ) och efter skolan åkte jag och Sandra på marknad. Träffade en vän som jag inte träffat på jätte länge, vilket var kul. Sen åkte vi och tittade på fotbollsmatch.


23e augusti 2012

Första dagen med riktiga lektioner i skolan och vi gick länge, underbart. Nej det var det inte. Men vi gjorde inte så mycket på lektionerna så det var ändå helt okej. Men lite jobbigt att sitta i mer än 40 minuter och knappt göra någonting ( vad jag klagar på skolan )

Jag är hemma, har ätit lite och ska plugga jätte mycket nu ( nej det är inte läxor eller andra saker till skolan jag pluggar på ) sen ska stallet fixas och sen lite mer plugg.

Jag har ju sagt att jag ska svara på frågestunden och det ska jag göra också. Men jag får snart en ny data och då tänkte jag gördlars på frågorna i en videoblogg istället, det är väl lite roligare ? Så svaren kommer så fort jag får min data!
Ha det bra.
Puss!


Hejsan

Fixade stallet innan. Mamma var snäll och mockade idag! Tack mamma <3
Gick jätte bra idag när jag red attic. Hoppade lite också, inte så högt, ungefär 40 cm! Men det gick jätte bra. Mamma tog också några bilder under ridpasset men dem får ni imorgon eller i helgen.
Nu tittar jag på film men ska snart sova, börjar bli lite trött nu.
Har varit duktig och pluggat idag också. Inte så mycket men lite ;)

Ha det bra.
Puss!


Onsdag

Jag kom inte på någon annan rubrik....

Hemma från skolan nu. Dagen var ungefär som igår. Imorgon börjar vi med riktiga lektioner. Och jag är såååå taggad!! Nej, verkligen inte. Var väldigt skönt med lov, saknar det jätte mycket. Längtar tills jag får sovmorgon igen.
Jag tycker det är jätte roligt i skolan och träffa alla vänner men jag tycker nästan inget annat är roligt.
Nu ska jag sluta prata om skolan och prata om vad jag ska hitta på resten av dagen.
Stallet ska fixas och attic ridas. Sen ska jag plugga lite.. Och titta på Film. Ska försöka hinna ta outfit bilder med kameran också!

Tycker lite synd om mig själv! Har skadat mitt knä, min fot och min rygg. Jag har jätte många Myggbett också. Stackars mig!


Dagens outfit


Andra dagen i skolan

Andra dagen i skolan idag.
Dagen var helt okej. Började med att vi va ute och gick i ungefär en timme, sen körde vi brännboll och sist tittade vi på film. Så dagen har varit helt okej!
Sandra hängde med mig hem efter skolan.
Har också varit i stallet. Red ut attic, Mockade och sen fixade med vatten och så.

Igår var första dagen i skolan. Var inte så pigg på morgonen!! Alla lärare pratade mest hela tiden så vi gjorde inte så mycket mer än att lyssna på dem. Lite drygt men det gick bra ändå.
Efter skolan åkte jag, Sandra och Fanny till stan, mycket trevligt.
Sandra hängde med hem efter stan så badade vi.

Nu ska jag titta på tv, vi hörs!
Puss


.

Har varit i stallet och mockat och fixat. Attic fick vila idag.
Efter stallet badade jag och nu sitter jag och tittar på tv.
Ha det bra!


Sista dagen på sommarlovet..

Hejsan! Kollar just nu på tv, är jätte trött och har ont i mitt huvud.
Har målat, badat, jobbat och mycket mer idag! Vädret har varit helt underbart.

Imorgon är det skola, ska bli kul att träffa vännerna igen men läxor, prov och lektioner är jag inte så taggad på.

Igår var jag på marknad med Sandra. Tittade också på när min syster sjöng ( www.iidaniehoff.blogg.se ). Du var super duktig min fina syster <3
Träffade också många Vänner.
Vädret var också jätte bra då, så jag i och Sandra var på marknaden några timmar och sen åkte vi hem och badade. Hade galet kul!
På kvällen åkte jag och träffade vänner. Hade en jätte rolig kväll!!

Vill inte tänka på det, men idag är det sista dagen på detta sommarlovet.. :( vill ha sommarlov längre. Längtar redan tills nästa lov ;)

Nu ska jag snart gå ut i stallet. Ha det bra!


Dagens outfit!

Tog en snabb dagens outfit med mobilen!


Fredag

Hejsan! Har precis kommit hem, var i stan en runda med mamma och min syster.

Red attic imorse. Rider bara på morgonen eller kvällen då jag tycker de är för varmt att rida mitt på dagen.
Ska snart gå ut och mocka, ska först bada och sen ikväll ska jag bort. Så får se om jag uppdaterar mer eller vi hörs imorgon ( förhoppningsvis )
Ha det super bra! Puss.


Bloggtävling!

Jag är med och tävlar om ett egendesignat skal hos www.josefines.se . Var med du också! :)
Här hittar ni inlägget!!
 
 

Tisdag

Hejsan! Hoppas allt är bra med er ? Med mig är det bra!
 
Har haft en bloggpaus ( igen.... )  men nu ska jag verkligen försöka uppdatera så mycket jag kan.
Mina kusiner och deras familj har varit hemma hos oss, träffar inte dem så ofta då vi bor en bra bit ifrån varandra, ungefär 60 mil! Min ena kusin är 5 år och hon älskar hästar. Så hon hjälpte mig i stallet varje dag nästan! Och min andra kusin är 3 år och han var också i stallet en hel del!  Dem var hos oss i ungefär en vecka,  Vi har ridit, badat, cyklar och mycket mer! Men att rida tyckte båda kusinerna var super roligt! Dem red på Blacky så red jag på Attic ( vi var ute och skrittade och travade lite ) . Båda skrittade också på Attic.
 
Har också varit i ullared. Var där en vecka efter att skolan hade slutat också med min syster och några vänner. Och nu åkte jag med familjen. Fick med mig några saker nu också ;) Bilder får ni senare ( har fortfarande inte lagt upp bilder på vad jag köpte fösta gången jag var där, lägger upp dem när ni får dem andra bilderna också ;)
 
I lördags var jag och några vänner på tivoli i Danmark. Super roligt hade jag hela dagen/kvällen! Åkte många karuseller och hade somsagt super roligt!
 
Stallet fixade jag imorse, red också ut på Attic då och det gick jätte bra.
Ha det super bra. Puss!
 

Om en vecka börjar skolan....

Hejsan. Har haft en bloggpaus ( igen.... ) Men ska verkligen försöka uppdatera så mycket jag kan nu!
 
Om en vecka börjar skolan och jag är inte alls taggad. Hade mer än gärna tackat ja till sommarlov några veckor till.
 
Kommer börja uppdatera bloggen nu igen, kommer ett lite längre inlägg imorgon för jag har jätte ont i huvudet nu och ska starta en bra film.
Har en hel del bilder ni också ska få se men somsagt har jag jätte ont i mitt huvud så jag uppdaterar mer imorgon.
Svaren på min frågestund ska ni också få.
Så nu kommer bloggen börja uppdateras lite mer!
Puss
 
Bilden är tagen av min syster www.iidaniehoff.blogg.se

4e augusti 2012

Igår åkte jag och träffade mina kusiner på kvällen. Super mysigt! Sen åkte jag till Sandra. Stannade där under natten också! Pratade, skrattade och hade det super trevligt hela kvällen/natten. Det var dock inte lika roligt idag när vi hade ställt klocka för att gå upp ( vi var jätte trötta ) men vi kom upp och nu är vi i stan med Fanny. Ska försöka uppdatera från mobil så mycket jag kan. Puss!


Rubrik

Godmorgon eller kanske godmiddag ? Vaknade vid 10 tiden idag, men gick upp vid 11. Åt frukost och har tittat på OS tills nu, för nu ska jag gå ut och sola, mocka och måla. Har nästan inte gjort någonting nu de senaste dagarna. Har nästan bara tittat på OS, har varit i stallet också och målat, men annars har jag inte gjort så mycket. Idag ska jag göra jätte mycket! Så vi hörs Under dagen eller ikväll :)


2a augusti 2012

Sitter och tittar på OS nu ( som jag gjort nästan hela dagen och alla andra dagar ) har också mockat, målat, gått med hästarna, badat, fixat mina naglar och lite annat.

 

Sverige fick sin andra OS-medalj idag! Ett silver till :D

 

Min syster sa till mig innan idag att det bara var någon vecka till skolan började igen.... Jag längtar till skolan, jag saknar alla läxor och prov. Nej det gör jag inte! Tycker det är super skönt med lov!!


Torsdag

Har precis kommit in efter att ha varit ute i stallet och målat. Ska snart ut till stallet igen. Ska mocka och gå med hästarna. Har tittat lite på OS också idag ( jag tittar nästan hela tiden varje dag ) Uppdaterat mer senare ;)


Rubrik

Är inne från stallet nu, har varit det ett tag. Sitter just nu och tittar på OS. Var ute och gick med attic och blacky och mockat. Hoppade över att måla idag ;) Uppdaterar mer senare eller imorgon.


1a augusti 2012

Hade ställt klocka på mobilen idag bara för att vara duktig och gå upp tidigt. Men jag stängde av alarmet i sömnen och fortsatte sova. ( jag lyckas alltid stänga av mitt alarm i sömnen, eller så har jag glömt starta det ) Så jag vaknade vid 12 någon gång. Jag skulle måla, fixa stallet, gå med attic och blacky på morgonen men så blev det ju inte. Åt lite frukost eller lunch ? Sen har jag tittat på OS. Ska snart gå ut i stallet. Ska måla i lite, mocka och gå med hästarna. Uppdaterar när jag är i stallet eller när jag är klar i stallet!


New!


RSS 2.0