I´m in love

 

25e oktober 2012

Hejsan!
Nu har jag en ny data, så nu kommer uppdateringen bli lite bättre tror jag.  Har dock inga bilder så det blir bilder som ni redan har fått se.
 
Har varit jätte trött hela dagen, gick länge i skolan och hade mycket läxa. Inte roligt!
Men alla läxa är klar nu, eller nästan. Så jag ska starta en film och sen sova.
Fixade stallet direkt efter skolan och sen gick jag en runda med Attic och sen har jag bara pluggat!
Vet inte vad jag ska skriva, lite onödigt inlägg ;)
Ha det bra!
 

24e oktober 2012

Hejsan! Har precis pluggat klart, eller jag är inte riktigt klar men jag orkar inte göra mer idag. Så jag ska snart gå och titta på tv.

En vecka sedan jag uppdaterade sist, men som jag skrev då så uppdaterar jag när jag har tid. Har rätt så mycket läxor och så.

Var och tränade med Attic idag. Det gick rätt så bra, ibörjan gick det lite sådär men sista banan vi hoppade så gick det super bra!
Tävlade förra helgen och det gick sådär. Var sista omgången av allsvenskan och i förklassen var jag ute med Attic. Sen i lagklassen så red jag en kompis ponny och då var vi nolla!! Och i omhoppningen rev vi sista hindret! Men jag är super nöjd ändå! Laget slutade sammanlagt efter tre omgångar på en 2:a plats! Super bra tycker jag!!

Nu ska jag titta på tv.
Ha det bra!
 

Träningen gick super bra!

Träningen gick riktigt bra idag! Attic var super fin, fick några stopp men allra sist hoppade vi en bana och vi stannade inte en ända gång, super bra!

Nu sitter jag i soffan och tittar på tv. Tror jag ska starta en film och sen sova, börjar bli trött.


17e oktober 2012

Hej på er! Allt bra ? Med mig är det Super bra!
Uppdateringen har inte varit den bästa ( den brukar inte vara så bra ;) har haft jätte mycket i skolan ( egentligen inte så mycket men jag sitter nästan alltid med allt dagen innan och då blir det mycket, ändå känns det som om jag pluggar hela tiden.. )
Nu ska jag inte prata om mitt plugg för det är inte så intressant!

Förra veckan var jag och tränade med attic. Gick riktigt bra! Stannade bara 2 gånger!!!! Kändes super bra! Dock gick det inte lika bra i helgen när jag tävlade, då var jag ute i båda klasserna..
Ska och träna idag igen. Men jag är så snäll och tänkte göra ett inlägg först.
Har fått en ny data!! Äntligen!! Men kan inte uppdatera från den än, så lite mer mobil uppdatering blir det ändå ;)

Kändes som detta blev ett riktigt onödigt inlägg men jag kände verkligen för att blogga idag. Fast jag hade ju kunna skriva lite roligare, hoppas ni har orkat läsa allt och det blir snart bättre inlägg när jag kan använda min data.
Kommer uppdatera när jag har tid och känner för det!
Ha det super bra så hörs vi!


<3

Börjar snart blogga igen! :)


RSS 2.0